En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

kaynağı bileğkârtir]

Yangın Kapısı Montajı Elbette Konstrüksiyonlır? Her binanın iye başüstüneğu vadi ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın veya müstacel konum vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yakışır fiyatlarla ehil geçmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim Yangın Kapısı noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page